Френският шампион Пари Сен Жермен се изправя срещу германския такъв Байерн

...
Френският шампион Пари Сен Жермен се изправя срещу германския такъв Байерн
Коментари Харесай

Провал на ПСЖ срещу Байерн слага край на звездното трио в атаката им?

Френският първенец Пари Сен Жермен се изправя против германския такъв Байерн Мюнхен в първи 1/8-финален конфликт в Шампионската лига в вторник, а испанският вестник Marca твърди, че вероятно ново ранно отпадане от шампионата може да накара някой от Неймар, Лионел Меси или Килиан Мбапе да напусне „ Парк де Пренс “.

Вестникът оповестява, че ​​проектът с Меси, Неймар и Мбапе е предопределен да завоюва Шампионската лига с взлом. За момента Меси не е дал отговор на предлагането за възобновяване на контракта си, до момента в който Мбапе греподписа предишното лято тъкмо, с цел да се опита да завоюва най-големия континентален трофей. Междувременно Неймар има договор до 2025-а година, само че също по този начин беше мощно подложен на критика във френската преса за слабото си показване.

След последните незадоволителни резултати планът на ПСЖ беше подложен под въпрос и различен ранен неуспех в ШЛ може да бъде последната капка в търпението на някоя от трите звезди. Както за старши треньора Кристоф Галтие и неговия тим, спечелвайки френската лига не е задоволителна премия. Ето за какво всичко ще зависи от това какво ще се случи против Байерн, който желае да се възползва от слабата форма на френския тим, добавя Marca.

A lot depends on the Bayern Munich tie

— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР